Статті

Вибір холодильної камери для кондитерських виробів

При зберіганні кондитерських виробів необхідно створювати і постійно підтримувати специфічні умови, не властиві іншої продукції. Так, шоколад та інші солодощі потрібно зберігати при постійній температурі не вище 24 градусів. Потрібно забезпечити оптимальний рівень вологості, захист від сонячного світла. Важливо, щоб солодощі зберігали привабливий вигляд і аромат. З проектуванням і установкою відповідного устаткування для таких цілей допоможуть фахівці ТОВ «Компанія Холод».

Поширені поломки промислового холодильного обладнання

 

Промислове холодильне обладнання затребуване в різних сферах діяльності. Без нього не обходяться в торгівлі, на харчових, хімічних підприємствах. Принцип роботи промислової холодильної установки практично нічим не відрізняється від побутової. В основі процесу лежать аналогічні закони фізики. Конструкції промислового обладнання розраховані на тривале застосування, але теж, як і будь-які, можуть ламатися з різних причин. Провести діагностику і ефективний ремонт будь-якої несправності зможуть фахівці ТОВ «Компанія Холод».

Особливості мобільних холодильних камер

Для сфери торгівлі, а також підприємств з оброблення м'яса, риби, сільськогосподарських підприємств необхідні спеціалізовані модульні холодильні установки. Зазвичай вони робляться на базі 20-ти і 40-футових контейнерів. Установки призначені для зберігання і заморожування продуктів при певному температурному режимі. У них встановлюють підвісні шляхи. Мобільне обладнання ідеально підходить для перевезення транспортом. Вибрати, встановити і налаштувати його допоможуть фахівці ТОВ «Компанія Холод».

Принцип роботи систем виносного холоду

На сьогоднішній день велика кількість супермаркетів, гіпермаркетів, торгових магазинів оснащують свої точки, які використовуються для демонстрації і продажу товарів, холодильних та морозильних обладнанням з системами виносного холода.В такому випадку досягається постійна підтримка температури у всіх агрегатах, де це необхідно. Системи виносного холоду доцільно використовувати в приміщеннях більше 400 м2. Підібрати відповідні установки, правильно змонтувати та налаштувати їх допоможуть фахівці ТОВ «Компанія Холод».

Особливості холодильного обладнання в пивній промисловості

Технологічні процеси при виробництві пива передбачають істотне споживання штучного тепла. Гідроліз хмелю і солоду, бродіння, пастеризація, стерилізація - все це має на увазі витримку продукту і його зберігання при низьких температурах. У виробничих цехах і на складі навіть самим жарким літом повинна підтримуватися стабільна температура. Тому підприємствам з виробництва пива потрібні спеціальні, потужні холодильні установки. Підібрати, змонтувати та налаштувати їх правильно зможуть фахівці ТОВ «Компанія Холод».

Особливості холодильних камер для зберігання лікарських препаратів

Заявлені характеристики медичних препаратів забезпечуються і зберігаються, тільки якщо створити необхідні умови зберігання для них. Тому все аптеки і будь-які медичні установи постійно відчувають необхідність в застосуванні спеціальних установок для постійної підтримки потрібної температури. Це різноманітне холодильне обладнання. На оптових базах ліків монтують спеціальні холодильні склади з моноблоками або спліт-системами. Вибрати відповідні допоможе ТОВ «Компанія Холод».

Особливості холодильного обладнання в хімічній промисловості

У хімічній промисловості періодично або постійно виникає необхідність в отриманні азоту, етилену, хлору та інших речовин. Для цих цілей використовуються різні види холодильного обладнання. Це, наприклад, об'ємні відцентрові установки, що відрізняються високою продуктивністю, або компактні компресори поршневого типу. Підібрати відповідні пристрої для хімічних підприємств, встановити і налаштувати їх допоможуть фахівці ТОВ «Компанія Холод».

Як правильно підібрати конденсатор для холодильного обладнання відносно температури зовнішнього повітря

В комерції і сучасних галузях промисловості затребуваними стають холодильні фреонові пара компресорні установки, оснащені повітряними конденсаторами. Влітку, коли температура повітря на вулиці дуже висока, потрібно особливо подбати про працездатність таких агрегатів. Саме показник температури потрібно враховувати в першу чергу при виборі відповідного конденсатора.

Вибір холодильного обладнання для заморозки риби

Риба і морепродукти відносяться до швидкопсувних, тому дуже вибагливі до умов зберігання. У них знаходиться дуже багато води, і цю особливість потрібно брати до уваги, адже нерідко для риби потрібно шокова, тобто, швидка заморозка при дуже низькій температурі. Потрібно застосовувати технології, що відрізняються від традиційних, тільки в такому випадку реально домогтися оптимальної збереження риби. Для такої продукції необхідна саме шокова заморозка - тобто, обладнання, здатне її забезпечити.

Вибір холодильного обладнання для фруктосховища

Головне умови для збереження фруктів у свіжому вигляді в будь-який час року - зменшити втрати вологи. Якщо її з продукту вийде занадто багато, він швидко втратить товарний вигляд і стане зовсім непривабливим. Стабільна вологість і температура без різких перепадів - необхідні показники для фруктосховища. ТОВ «Компанія Холод» допоможе підібрати, встановити і налаштувати по-справжньому ефективне обладнання.

Страницы