Статті

Як вибрати двері для холодильних камер

Двері та ворота завжди є частиною конструкції та важливою складовою холодильної камери. Від їхньої будівлі залежить ефективність роботи обладнання, можливість його застосування та якість теплової ізоляції. Якщо встановити дійсно добрі двері, це дозволить знизити енерговитрати на експлуатацію холодильних установок. Зазвичай вибір робиться ще розробки проекту майбутнього приміщення.

Вибір холодильного обладнання для молочної продукції

Правильний вибір холодильного обладнання необхідний для будь-якої компанії, яка потребує його застосування. Від його продуктивності, ефективності та якості залежить збереження продуктів. Оскільки холодильні шафи, камери та інші установки забезпечують необхідну температуру, саме від них залежить, як довго продукти залишатимуться свіжими. Це особливо важливо для молочних товарів, адже вони відносяться до швидкопсувних.

Способи підвищення ефективності холодильних систем на підприємстві

На великих підприємствах встановлюються високопродуктивні промислові холодильні системи. Вони споживають холодоагент у великій кількості, забезпечуючи достатнє охолодження. Але при цьому таке обладнання може функціонувати ще ефективніше і краще. Необхідність модернізації виникає на багатьох харчових, фармацевтичних та інших підприємствах.

Від яких параметрів залежать ціни на холодильні камери

Промислове холодильне обладнання потрібне на різних підприємствах. Особливо не обходяться без нього в харчовій галузі, де постійно доводиться мати справу з продуктами харчування, у тому числі такими, що швидко псуються і вимагають підтримки певної температури при зберіганні. Такі пристрої застосовуються у торгівлі, задля забезпечення нормальних умов зберігання товарів. Вибрати їх, встановити та правильно налаштувати допоможуть фахівці ТОВ «Компанія Холод».

Вибір холодильного обладнання для складу

Холодильне обладнання обов'язково має бути присутнім у складських приміщеннях, де зберігаються продукти харчування, що швидко псуються, або товари, що вимагають підтримання певного температурного режиму при зберіганні. При їх облаштуванні зводять цілі приміщення, в яких особлива увага приділяється стінам та підлозі. Щоб уникнути продування, у них облаштовують спеціальний підпільний простір.

Типи холодильних конденсаторів

Конденсатор – обов'язковий елемент у будь-якому холодильному устаткуванні. З його допомогою відводиться тепло, що накопичується у випарнику (відбирається з навколишнього середовища) та компресорі (у процесі механічної роботи). Застосування конденсатора пов'язане з технологією руху холодоагенту у холодильному устаткуванні. Фахівці ТОВ Компанія Холод знають все про особливості промислових холодильників, тому допоможуть підібрати відповідні, залежно від діяльності підприємства.

Призначення збірно-розбірних холодильних камер

Збірно-розбірна холодильна камера є пристроєм, призначеним для охолодження, заморозки, зберігання харчових продуктів. Це обладнання також використовують на медичних та фармацевтичних підприємствах для зберігання медикаментів, вакцин, препаратів. Воно затребуване й у лабораторіях, де необхідно організувати правильні умови зберігання зразків. Підібрати, встановити та налаштувати камери допоможуть спеціалісти ТОВ Компанія Холод.

Влаштування камери шокового заморожування

Камера шокового заморожування – стаціонарна установка, призначена для швидкого та рівномірного заморожування різних продуктів харчування. Завдяки технології, що реалізується цим видом обладнання, забезпечується збереження структури продукту без втрати вологи. Відмінний смак та натуральний колір виробу зберігається повністю, воно не втрачає товарного вигляду. Підібрати, встановити та налаштувати такі пристрої з професійним підходом допоможуть спеціалісти ТОВ Компанія Холод.

Вибір температурного режиму для холодильного обладнання

Контроль дотримання та підтримання температурного режиму проходить кожному підприємстві, де це передбачається умовами роботи. Ця вимога прописана у санітарних нормах та правилах. Для температурного контролю використовуються пірометри та термометри. Їх встановлюють на видному місці, якнайдалі від дверей та випарників. Правильний монтаж, підбір обладнання та налаштування робочого режиму ефективно виконають фахівці ТОВ Компанія Холод.

Плюсы и минусы приобретения подержанного холодильного оборудования

Промислове холодильне обладнання дуже популярне в наш час. Без нього не обходяться на харчових підприємствах, а також у торгівлі, де необхідне зберігання продуктів із підтриманням оптимальної температури. Супермаркети, ресторани, гіпермаркети, будь-які заклади громадського харчування використовують як нові, так і вживані установки. Фахівці ТОВ «Компанія Холод» допоможуть підібрати відповідне обладнання, встановлять та налаштують його для стабільної та ефективної роботи.

Страницы