Статті

ПВХ-шторі в холодильних і морозильних камерах.

Силіконові стрічкові термозавеси (термошторі ПВХ)

Холодостійка завіса ПВХ - відмінне функціональне рішення для забезпечення необхідного температурного режиму, коли потрібна постійна температура нижче 0°c. Стрічкові термостійкі штори встановлюють на охолоджуваних складах, у фурах-рефрижераторах і в холодильних камерах.

Нормальна та аномальна робота повітряного конденсатора простої холодильної системи

Класичні холодильні конденсатори складаються з контуру мідних трубок, якими тече холодоагент. Вони скріплені тонкими пластинами (ламелями), і через них за допомогою вентиляторів простягається зовнішнє повітря. І все це зібрано в металевий корпус і використовується в холодильних агрегатах як радіатор, що охолоджує фреон. Ламелі є основним інструментом охолодження трубок. Чим менший зазор між ними, тим більше цих пластин у конденсаторі, і відповідно вищий рівень теплообміну.

Що таке кипіння (кипіння холодоагенту). Залежність тиску рідини від температури.

Що таке кипіння (кипіння холодоагенту). Залежність тиску рідини від температури.

Що таке кипіння (кипіння холодоагенту)

Залежність тиску рідини від температури..

Взаємозв'язок між температурою та тиском рідин є одним із основних принципів роботи холодильного обладнання.

На прикладі води ми знаємо, що при нагріванні рідини до 100 °C і звичайному атмосферному тиску 760 мм р.с. відбувається кипіння.

Вибір холодильного обладнання для м'ясокомбінатів

У технологічних процесах на м'ясокомбінаті та виробництві м'ясних продуктів активно та постійно задіяний штучний холод. Від ефективності та правильності охолодження, зберігання, заморозки залежить якість продукції, її смак, зовнішній вигляд, а також відсоток втрат у процесі переробки. Для коректної роботи м'ясокомбінату потрібне якісне холодильне обладнання.

Як вибрати двері для холодильних камер

Двері та ворота завжди є частиною конструкції та важливою складовою холодильної камери. Від їхньої будівлі залежить ефективність роботи обладнання, можливість його застосування та якість теплової ізоляції. Якщо встановити дійсно добрі двері, це дозволить знизити енерговитрати на експлуатацію холодильних установок. Зазвичай вибір робиться ще розробки проекту майбутнього приміщення.

Вибір холодильного обладнання для молочної продукції

Правильний вибір холодильного обладнання необхідний для будь-якої компанії, яка потребує його застосування. Від його продуктивності, ефективності та якості залежить збереження продуктів. Оскільки холодильні шафи, камери та інші установки забезпечують необхідну температуру, саме від них залежить, як довго продукти залишатимуться свіжими. Це особливо важливо для молочних товарів, адже вони відносяться до швидкопсувних.

Способи підвищення ефективності холодильних систем на підприємстві

На великих підприємствах встановлюються високопродуктивні промислові холодильні системи. Вони споживають холодоагент у великій кількості, забезпечуючи достатнє охолодження. Але при цьому таке обладнання може функціонувати ще ефективніше і краще. Необхідність модернізації виникає на багатьох харчових, фармацевтичних та інших підприємствах.

Від яких параметрів залежать ціни на холодильні камери

Промислове холодильне обладнання потрібне на різних підприємствах. Особливо не обходяться без нього в харчовій галузі, де постійно доводиться мати справу з продуктами харчування, у тому числі такими, що швидко псуються і вимагають підтримки певної температури при зберіганні. Такі пристрої застосовуються у торгівлі, задля забезпечення нормальних умов зберігання товарів. Вибрати їх, встановити та правильно налаштувати допоможуть фахівці ТОВ «Компанія Холод».

Вибір холодильного обладнання для складу

Холодильне обладнання обов'язково має бути присутнім у складських приміщеннях, де зберігаються продукти харчування, що швидко псуються, або товари, що вимагають підтримання певного температурного режиму при зберіганні. При їх облаштуванні зводять цілі приміщення, в яких особлива увага приділяється стінам та підлозі. Щоб уникнути продування, у них облаштовують спеціальний підпільний простір.

Типи холодильних конденсаторів

Конденсатор – обов'язковий елемент у будь-якому холодильному устаткуванні. З його допомогою відводиться тепло, що накопичується у випарнику (відбирається з навколишнього середовища) та компресорі (у процесі механічної роботи). Застосування конденсатора пов'язане з технологією руху холодоагенту у холодильному устаткуванні. Фахівці ТОВ Компанія Холод знають все про особливості промислових холодильників, тому допоможуть підібрати відповідні, залежно від діяльності підприємства.

Страницы