Холодильні столи POLAIR це унікальне обладнання, яке включає в себе функції морозильної шафи та робочого стола одночасно. Столи виготовляють із нержавіючої сталі ззовні(окрім задньої панелі) і всередині.
- столи дуже місткі;
- конструкція корпусу дає можливість увесь охолоджуємий простір застосовувати для зберігання продуктів харчування;
- усі елементи морозильного обладнання винесені за межі охолоджуємого відсіку до агрегатного;
- агрегат має дворівневу модульну комплектацію, що в свою чергу сприяє зручності обслуговування.
Середньотемпературні і низькотемпературні
- у столів цільнозаливні пінополіуретаном корпуси і двері;
- стандартні розміри столів дають можливість поставити їх на виробничі лінії підприємств громадського харчування і торгівлі;
- обладнання компактне і безпечне;
- ручки дверей у столів практичні й гігієнічні;
- двері з гнучким ущільнювачем з полівінілхлориду з магнітною вставкою;
- регулююмі ніжки столів.
Моделі середньотемпературних холодильних столів:
Моделі низькотемпературних холодильних столів:
Столи зі скляними дверима
Унікальні охолоджувані столи використовуються в гіпер- і супермаркетах на території роботи продавців, в кафе і барах для реалізації робочого місця бармена, в продуктових звичайних і фірмових магазинах, на торгових ринках і т. Д. Спеціалізовані столи Полаір працюють при температурі окр. пор. до + 32 ° С. Межі робочої температури від +1 ... + 10 ° С.
Особливості і відмінні ознаки:
- розумна конструкція корпусу з відсутністю пустот і зазорів;
- корпус цільно залитий пінополіуретаном;
- економні енерговитрати;
- ефективний дворівневий агрегат, компоненти якого розташовуються за охолоджуваних простором;
- комфортна і практична стільниця.
Оснащення скляних дверей включає в себе: розкладаємі алюмінієві рами, які можна замінити склопакетами, знімні ущільнювачі з магнітною вставкою, практичні та естетичні ручки з алюмінію.
Моделі столів зі скляними дверима:
Столи для приготування піци
Охолоджувальні столи для приготування піци використовуються для облаштування робочої території піцайоло. Вони спроектовані задовольняючи всі вимоги Батьківщини піци до обладнання. Морозильні столи Полаір для готування піци працюють при температурі навколишнього середовища до + 43° С. Інтервал робочої температури від -2 ... + 10° С.
Робоча площа зроблена з відшліфованого каменю граніту. Завдяки цьому матеріалу стільниця міцна і відмінно підходить для готування всіх етапів піци. З 3-х сторін робоча поверхня стола лімітована гранітними бортами висотою 15 см. Завдяки цьому можна розташувати охолоджувальну вітрину для інгредієнтів, не займаючи територію стільниці і не заважаючи роботі піцайоло. Полиці в охолоджуваних столах з корпусом глибиною 70 см взаємозамінні з гастроємностями GN 1/1.
Моделі столів для приготування піци:
Схема умовних холодильних столів Polair